Actualitate eveniment

Aproximativ 500 de reprezentanți ai studenților se întrunesc la cea de-a XIII-a ediție a Forumului Organizațiilor Studențești din România, organizat în acest an în Baia Mare

În perioada 7-15 august 2018, Baia Mare – Capitala Tineretului din România 2018-2019, va găzdui cea de-a XIII-a ediție a Forumului Organizațiilor Studențești din România (FOSR), organizat anual de ANOSR. Pe parcursul celor 9 zile de eveniment, cei peste 400 de participanți, reprezentanți ai studenților din organizațiile studențești membre din toată țara, vor dezbate pe teme de interes, precum Centenarul României sau preluarea Președinției Consiliului Uniunii Europene și vor lua parte la sesiuni de formare în diferite domenii. De asemenea, va fi ales noul Birou de Conducere și va fi trasată strategia și noile direcții ale federației pentru următorul an universitar.

Evenimentul va debuta cu festivitatea de deschidere, care se va desfășura miercuri, 8 august, începând cu ora 10:00, în Aula Magna a Universității Tehnice din Cluj-Napoca – Centrul Universitar Nord din Baia Mare și va beneficia de participarea unor actori relevanți din sistemul educațional.

Detalierea evenimentului, precum și programul acestuia, poate fi parcurs prin accesarea următorului link: goo.gl/4gzk11.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *