112

Aproape 5.000 pachete cu ţigări confiscate şi autoturism indisponibilizat, la Tăuţii Măgherăuş

Cooperarea dintre poliţiştii de investigare a criminalităţii economice şi cei din Tăuţii Măgherăuş şi-a dovedit eficienţa într-un nou caz de contrabandă cu tutun. Un tânăr, domiciliat în judeţul Covasna, nu a reuşit să ajungă la destinaţie cu cele aproape 5.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană pe care le transporta cu autoturismul.

Întrucât aveau date cu privire la transportul de ţigări de contrabandă, poliţiştii din Tăuţii Măgherăuş au oprit autoturismul pentru verificări aseară, în jurul orei 22.30, pe D.N.1C, pe raza oraşului.

În urma controlului efectuat au fost găsite 99 400 ţigarete, pentru care nu au putut fi prezentate documentele legale de provenienţă. Întreaga cantitate transportată a fost ridicată de poliţişti iar autoturismul a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Şoferul, în vârstă de 23 de ani, este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă. Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională şi tragerea acestora la răspundere penală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *