Actualitate Comunitate

Apelul unui preot din Maramureș a mobilizat întreaga comunitate: „Cred că în momentul de față putem…”

Apelul preotului Dănuț Săsăran din Cicârlău a mobilizat întreaga comunitate. În urmă cu o săptămână preotul din comunitate cerea ajutor pentru un tânăr de numai 29 de ani căruia urma să-i fie amputat piciorul. Rugăciunile și altruismul lui au impresionat localnicii care și-au deschis inimile și buzunarele.

„In urma apelului umanitar pentru tânărul Mihai Roman s-au strâns în 7 zile, doar la nivel parohial, 4.773 de lei motiv pentru care mulțumim în mod deosebit! O parte din sumă a fost predată sub semnătură și Proces Verbal, tânărului înainte de plecarea la operație urmând ca cealaltă parte să fie virată doar la momentul achiziționării protezei necesare pentru deplasare! Cu aleasă recunoștință pentru fiecare om de bine”, spune preotul, impresinat de gestul consătenilor lui.

„Cred că în momentul de față putem acoperi strictul necesar deoarece pe lângă această sumă s-au facut și donatii directe familiei, în cont, precum și în sat la unele magazine pe de altă parte angajati ai Primariei sau consilieri au contribuit in mod individual!Daca va mai fi nevoie va face o solicitare familia dumnealui in acest sens!”, a mai spus slujitorul Domnului. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *