Anunturi - Informatii Utile

ANUNT UTIL VITAL – Intrerupere furnizare apa potabila in perioada 15-16 octombrie

SC Vital SA va intrerupe furnizarea apei potabile incepand de joi, 15 octombrie, ora 19.00, pana vinery, 16 octombrie, ora 06.00, pe mai multe strazi din Baia Mare. Sistarea se datoreaza unor lucrari de reabilitare si modernizare a retelelor de alimentare cu apa. Vor fi afectati de lipsa apei potabile consumatorii de pe strazile: Eliberarii, Vasile Lucaciu, Horea, Luminisului si Electrolizei.

De asemenea, datorita acestor lucrari de reabiltare si modernizare, apa va fi furnizata cu presiune redusa si pe urmatoarele strazi꞉ Nisiparilor, Oltului, Cuprului, Metalurgiei, Mesteacanului si Simion Barnutiu. Pe perioada executarii lucrarilor pot aparea disfunctionalitati in furnizarea apei: lipsa presiune, apa cu turbiditate ridicata. Aceste disfunctionalitati nu vor fi de durata, iar in momentul stabilizarii debitului, apa va putea fi consumata cu incredere, ca si pana in prezent.

Societatea Vital SA solicita intelegere din partea utilizatorilor pentru disconfortul creat atat pe strazile mai sus mentionate cat si pe cele invecinate cu acestea.Totodata, rugam toti consumatorii afectati de aceasta intreruperea a apei sa isi asigure necesarul de apa pentru perioada mentionata.

Pentru informatii suplimentare sau alte sesizari , utilizatorii pot suna la Dispeceratul SC Vital SA, tel.: 0262-212550; 0262-215150, *1,*2.

Sursa: SC Vital SA