Actualitate

Anunţ de ultimă oră de la CNAIR. Ce se va întâmpla cu DN 18 la iarnă

CNAIR şi Cefin Trucks au semnat contractele de furnizare a 103 autobasculante noi, cu configuraţie 6×4, dotate cu lamă pentru zăpadă şi răspânditor de materiale antiderapante.

Valoarea totală a contractului este de 9.800.000 euro şi include un pachet de servicii asociat care urmează să se deruleze pe parcursul următorilor 2 ani.

Cele 103 Autobasculante Ford Trucks 3542D vor fi livrate către Direcţiile Regionale de Drumuri şi Poduri din oraşele: Constanţa, Timişoara, Craiova, Braşov, Iaşi, Cluj şi Bucureşti pentru a fi folosite inclusiv în acţiunile de deszăpezire, ceea ce înseamnă că vor ajunge şi pe DN 18 în Maramureş.

Achiziţia acestor noi vehicule se înscrie în planul de retehnologizare a CNAIR, demarat în anul 2014, care prevede redotarea companiei cu o nouă gamă de maşini şi utilaje specifice lucrărilor de reparaţii şi de întreţinere a drumurilor.

Planul pus în aplicare prin Direcţia Mecanizare presupune achiziţionarea anuală şi etapizată a mai mult de 1000 de maşini şi utilaje, până la această dată fiind achiziţionate mai mult de 850 de utilaje.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *