Actualitate

” Anuala de Arhitectură Nord-Vest 2017″ – o noua editie

Filiala Nord Vest a Ordinul Arhitecţilor din România are plăcerea de a vă invita la Anuala de Arhitectură Nord-Vest 2017.

Acest eveniment se adresează în egală măsură locuitorilor şi instituţiilor Municipiului Baia Mare, fiind o şansă inedită de implicare în formarea unei noi viziuni privind valorile arhitecturale şi urbanistice propuse de specialiştii în domeniu.

Expoziţia ”Anuala de Arhitectură Nord-Vest 2017”, va cuprinde două secţiuni: lucrări realizate şi proiecte. Lucrările prezentate sunt realizate de membrii filialei şi cuprind o varietate de teme funcţionale: rezidenţial, educaţional, birouri, turism, de cult, de agrement, amenajări interioare, design de obiect.


Ca și în edițiiile precedente, pe lângă voturile acordate de arhitecți, publicul care va vizita expoziția va avea posibilitatea să-şi expună părerea faţă de proiectele expuse, votând lucrările preferate.
Vernisajul expoziţiei ”Anuala de Arhitectură Nord-Vest 2016” va avea loc în data de 21 noiembrie, la Galeria de Artă Baia Mare (bd. Bucureşti, nr.6), începând cu ora 18.00.
Evenimentul este organizat de Ordinul Arhitecţilor din România Filiala Nord-Vest, în colaborare cu Filiala Uniunii Artiştilor Plastici Baia Mare, asociaţii care şi-au propus să răsplătească performanţa în arhitectură şi să aducă în faţa opiniei publice proiecte reprezentative pentru comunitatea locală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *