Comunitate

Antrenament pentru suflet, cu Asociația DEIS

Asociația DEIS organizează o tabără inedită de 3 zile, intitulată ”Soul Training”, prin care își propune să ajute 20 de tineri să evadeze din viața cotidiană și să reflecteze asupra personalității lor, în vederea dezvoltării personale, îndeosebi la capitolele gestionarea emoțiilor și relaționarea cu cei din jur.

Diana Sabo, președintele DEIS, va fi mentorul spiritual sau altfel spus – ”soul trainerul” care se va ocupa de participanții taberei. Aceasta lucrează de mai bine de 10 ani cu tinerii și este trainer acreditat de 8 ani în crearea și facilitarea de experiențe de învățare pentru tineri.

Acest ”antrenament pentru suflet” (n.r. – traducerea pentru ”Soul Training”) se va desfășura în perioada 25-27 august. Asociația DEIS, cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Maramureș și al partenerilor Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mamamureș și Centrul de Tineret Baia Mare oferă cazarea la Pensiunea Franc din Baia-Sprie, masa și training-ul, cu mențiunea că transportul nu este decontat.

Condițiile de participare sunt următoarele: participanții trebuie să aibă între 18 și 35 de ani, să aibă domiciliul în județul Maramureș, disponibilitate pe întregul parcurs al taberei (25-27 august 2017) și să completarea următorului formular online: https://goo.gl/forms/TkFLdck5frdg4C8u2.

 

A.B.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *