Vremea

ANM, prognoza meteo. VREMEA în weekend

La această oră, mai multe județe din sudul și estul teritoriului sunt vizate de atenționări Cod Galben de ceață, iar vizibilitatea este extrem de redusă. Meteorologii spun că, izolat, a apărut și poleiul. Tempraturile, de la această oră, se încadrează între -13 grade, la Miercurea Ciuc și 2 grade la Constanța.

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), până la ora 11:00, în judeţele Ialomiţa, Brăila, Buzău şi Călăraşi se va semnala ceaţă, ce determină vizibilitate redusă, local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Tot până la 11:00 ceaţa va persista în localităţi din zona joasă a judeţelor Olt, Vâlcea şi Gorj, unde este posibil să apară depuneri îngheţate.

Astăzi va ninge în nodul țări și la munte. Sâmbătă, însă, au fost anunțate precipitații însemnate cantitativ, atât lapoviță cât și ninsoare, în majoritatea teritorilor din țără. La finalul sptămânii, în București va cădea lapoviță, iar temperatura nu va depăși 1 grad Celsius.

În Baia Mare să anunță precipitații începând cu seara de vineri. Temperaturile se vor încadra între -4 și 2 grade Celsius.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *