Fotbal Sport

ANIVERSARE – 20 de ani de existenta pentru FC Prietenia

La finalul saptamanii trecute, in cadrul evenimentelor prilejuite de Festivalul Castanelor, cea mai longeviva echipa de fotbal old-boys din nordul tarii, Fotbal Club Prietenia, si-a reunit sub stindardul ei mai toate generatiile de jucatori, pornind de la cele din anii ‘70 si pana la cele din prezent. Reunirea si manifestarile acestei minunate „familii” au avut darul de a marca oficial implinirea, pe data de 26 septembrie, a doua decenii de existenta.

Primul moment festiv dedicat atestarii oficiale a acestui club, acum 20 de ani, s-a consumat la sediul echipei, acolo unde generatii de actuali si fosti sportivi legitimati la FC Prietenia s-au intalnit pentru a depana amintiri legate de istoria si viata traita impreuna, la FC Prietenia.

“Aceasata echipa este una foarte buna, o echipa care si-a luat rolul in serios si, de-a lungul celor 20 de ani, a demonstrat acest lucru, atat pe teren cat si in afara lui. Le multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi in acesti 20 de ani de existenta atestata documentar, pentru ca echipa FC Prietenia dainuie de prin anii ’80. Am reusit ca in decursul acestor ani sa avem o sumedenie de acte cu caracter caritabil, de pe urma carora au beneficiat copii si oameni necajiti. I-am ajutat, in masura posibilitatilor, pe toti cei care ne-au solicitat acest lucru, iar pentru acest lucru trebuie sa le multumesc tututor celor care au fost alaturi de noi”, a declarat presedintele clubului, Octavian Cioltea.

Dupa acest prim moment emotionant, toti cei prezenti s-au reunit sub cupola emblematicului Stadion “Viorel Mateianu”, pentru a juca un meci al prieteniei cu cei de la Vestra Elsaco Botosani, meci incheiat cu scorul de 6-5 dupa o victorie adusa in minutul 88 de fostul mare jucator al FC-ului, Attila Piroska.

Sursa: T.P.