Comunitate

Le-au primit ! Tichete de vacanţă pentru angajaţii Spitalului de Boli Infecţioase şi Psihiatrie Baia Mare

Toţi angajaţii Spitalului de Boli Infecţioase şi Psihiatrie Baia Mare au intrat în posesia tichetelor de vacanţă. Sunt dealtfel printre primii angajaţi din sectorul sanitar care beneficiază de aceste vouchere.

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase şi Psihiatrie Baia Mare, dr. Sorina Bârle spune că toţi angajaţii au primit câte 29 de bonuri valorice a câte 50 de lei fiecare, pe care vor putea să le folosească în diferite locuri din ţară. Tichetele sunt aferente perioadei septembrie 2017 – decembrie 2018” ,iar cu acestea angajaţii vor putea să-şi achite sejururi la diferite pensiuni şi hoteluri din toate judeţele ţării.

Reamintim că potrivit legii pot fi acordate tichete de vacanţă a căror valoare maximă este de şase salarii de baza minime brute pe ţară, dar numai de către unităţile profitabile.

Tichetele de vacanţă acordate salariaţilor din mediul privat dar şi cel bugetar au fost promise încă de acum doi ani. Anul trecut însă, doar o parte dintre anagajatii din sistemul privat au intrat în posesia acestor tichete.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *