eveniment

Ancheta poliţiştilor bate pasul pe loc. Între timp, băimărenii se adună să o comemoreze pe micuţa ucisă cu sălbăticie

De patru zile criminaliştii bat pasul pe loc în ancheta privind moartea Esterei, fetiţa de numai cinci ani care a fost violată şi ucisă. Oamenii legii din Baia Mare, dar şi de la Bucureşti au un cerc de suspecţi, au făcut numeroase audieri, au prelevat probe suplimentare, dar criminalul este de negăsit.

Băimărenii sunt din ce în ce mai revoltaţi şi arată cu degetul spre autorităţi, spre Poliţie şi spre Poliţia Locală şi spun că nu se mai simt în siguranţă.

“Prinderea criminalului-pedofil-violator din Baia Mare trebuie să fie o chestiune de prioritate ZERO pentru ministrul Carmen DAN, Politia Romana – www.politiaromana.ro și noul șef al I.P.J. Maramureș, domnul comisar-șef de poliție Grozavu Liviu-Constantin.

Băimărenii trebuie să primească asigurări că nu sunt în pericol. Ei și copiii lor!
Trebuie să simtă acest lucru pentru a nu-și pierde încrederea în autoritatea publică”, a scris un internaut.

Între timp, pe reţelele de socializare, băimărenii au convocat un moment de reculegere în memoria micuţei care a fost deja înmormântată în rochie de mireasă.

Astfel, vineri, 4 mai, de la ora 19.00, în Piaţa Millennium din oraş, se vor aduna băimărenii pentru a o comemora pe micuţă.

“Moment de reculegere pentru Estera!

Pierderea unui copil este o tragedie pe care niciun parinte nu ar trebui sa o traiasca! Crima este o drama pe care nicio comunitate nu ar trebui sa o cunoasca!
Vineri, 4.05.2018, de la ora 19, in Piata Millenium din Baia Mare, un grup de baimareni ne vom aduna pentru un moment de reculegere in amintirea copilei de cinci ani, ucisa la Combinat. Va rugam sa va alaturati noua, in acest moment de tristete, pentru a arata comunitatii ca fiecare membru conteaza”, au scris organizatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *