112

Anchetă în jaful de la banca din Baia Mare. Poliţiştii au ridicat un scuter

Foto: captură video

Poliţiştii băimăreni adună indiciu după indiciu în ancheta jafului dat în această dimineaţă la o bancă din oraş. Anchetatorii au ridicat în această după-amiază un scuter despre care presupun că ar fi fost folosit pentru comiterea tâlhăriei.

Imediat după comiterea spargerii, investigatorii au vizionat imaginile filmate de camerele de supraveghere din zonă şi au stabilit că suspecţii au folosit un scuter. Îmbrăcaţi în blugi, pantofi sport şi geci şi purtând căşti de motociclist, cei doi tâlhari au dispărut pe un scuter Yamaha albastru, ale cărui numere de înmatriculare sunt furate.

Mai exact, plăcuţele de înmatriculare au fost semnalate ca fiind sustrase acum două zile, pe data de 21 mai. Aceste date i-au condus pe anchetatori la concluzia că jaful a fost premeditat.

În cursul după-amiezii un scuter care corespundea descrierii celui căutat de poliţişti a fost găsit în Baia Mare. Oamenii legii au evitat să confirme dacă e vorba de vehiculul folosit de suspecţi. Deocamdată, scuterul este supus unor cercetări amănunţite.

 

Foto: captură video 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *