Actualitate

ANCHETA DNA – Inca doua persoane sunt cercetate pentru favorizarea lui Adrian Nastase

Managerul Spitalului Floreasca, Radu Macovei, si medicul Simona Bragadireanu, de la sectia Anestezie Terapie Intensiva (ATI), sunt cercetati de procurorii DNA pentru favorizarea lui Adrian Nastase.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au extins cercetarile in dosarul in care in 26 iunie au fost pusi sub invinuire medicul Serban Bradisteanu, Gheorghe Dumitru, adjunct al sefului Politiei Capitalei, precum si Nicolae Costea si Marian Apostol, ofiteri de politie judiciara in cadrul Politiei Capitalei, pentru favorizarea lui Adrian Nastase.

DNA a anuntat miercuri, 18 iulie, ca in acelasi dosar procurorii ii cercetaza pe medicii Radu Alexandru Macovei, managerul Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca, si Simona Petrica Bragadireanu, de la sectia de Terapie Intensiva a unitatii sanitare, pentru favorizarea infractorului in legatura directa cu fapte de coruptie.

In ordonanta de extindere a cercetarilor si de incepere a urmaririi penale se arata ca exista date si indicii temeinice ca Radu Macovei si Simona Bragadireanu, prin atitudinea lor, au ingreunat si au incercat sa zadarniceasca executarea pedepsei aplicate de inalta Curte de Casatie si Justitie fostului premier Adrian Nastase.
Sursa: Mediafax