Sport

ANALIZĂ. LIGA 3 – ACS Comuna Recea, locul 5 la finalul turului

Ieri, 2 decembrie, într-o partidă care a început de la ora 14:00, ACS Comuna Recea a încheiat socotelile cu prima parte a campionatului din Liga 3 printr-o victorie confortabilă, scor 6-1 cu FC Avrig. Echipa maramureșeană a înscris prin Viorel Chinde (3), Sergiu Ciocan (2) și Paul Achim.

În urma acestui rezultat, gruparea din Recea a intrat în pauza de iarnă de pe locul 5, la 9 puncte în spatele liderului Universitatea Cluj.

Linia de clasament: 8 victorii, 2 egaluri, 4 înfrângeri, 32 de goluri marcate și 16 primite. Pe propriul teren, jucătorii de la ACS Comuna Recea au înscris 20 de goluri.

Aproape jumătate dintre golurile grupării maramureșene poartă semnătura a doi jucători: Viorel Chinde și Sergiu Ciocan. Viorel Chinde are 8 reușite trecute în cont, iar Sergiu Ciocan, atacantul adus în vară de la LPS Satu Mare, a marcat 6 goluri.

În seria a V-a din Liga 3, doar Universitatea Cluj are un atac mai productiv decât ACS Comuna Recea.

Victoriile fotbaliștilor maramureșeni s-au înregistrat în meciurile cu Iernut, Unirea Alba Iulia, Gaz Metan Mediaș II, Avântul Reghin, Unirea Dej, Unirea Tășnad, Ghimbav și FC Avrig.

Egalurile au fost puține și spectaculoase, ambele având același scor: 3-3. Recea a remizat cu Performanța Ighiu și cu Sănătatea Cluj.

Fotbaliștii antrenați de Romică Buia au fost nevoiți să se recunoască învinși în partidele cu Metalurgistul Cugir, Industria Gâlda, CFR II și Universitatea Cluj. Important de remarcat e faptul că Recea a cedat la limită în fiecare dintre cele 4 întâlniri.

Returul ligii a III-a va începe pe 3 martie 2018, dată la care ACS Comuna Recea va primi vizita echipei CS Iernut.

Credit imagine: Pavel Octavian

Robert Bandi

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *