112

Amenzi în trafic ! Vitezomanii au încasat cele mai multe dintre sancţiuni

Pentru că viteză ocupă un loc important în ierarhia principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, în acest week-end poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi axate în special pe combaterea nerespectării regimului legal de viteză.

Astfel, în perioada 25 – 27 august a.c. au fost supravegheate îndeosebi tronsoanele de drum cu risc ridicat de producere a accidentelor rutiere generate de viteză excesivă sau neadaptată, D.N.1C Baia Mare – Şomcuţa Mare, D.N.18 Sighetu Marmaţiei – Borşa, D.J. 108A Ardusat – Farcasa, D.J. 186 Sacel – Vadu Izei şi drumurile publice de pe rază de competenţă a oraşului Seini.

Au fost controlate peste 300 de autovehicule şi au fost aplicate 182 de sancţiuni contravenţionale. Peste 130 dintre acestea au fost aplicate şoferilor care au condus cu viteză peste limita legală admisă. Că măsură complementară au fost reţinute 15 permise de conducere.

Valoarea amenzilor aplicate a fost de aproape 100.000 lei.

Poliţiştii rutieri vor fi în continuare prezenţi pe principalele artere de circulaţie din judeţ pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale axate în principal pe depăşirea limitei legale de viteză şi pun astfel în pericol siguranţă traficului rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *