112

Amenzi cât cuprinde şi mii de permise suspendate în ultimele 4 zile

În cele patru zile ale minivacanţei de Sfânta Maria, a plouat cu amenzi cele mai multe dintre ele aplicate pentru abateri în trafic. Potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Interne, poliţiştii au aplicat în ultimele patru zile, amenzi de peste 11 milioane de lei pentru infracţiunile constatate contra persoanei, patrimoniului şi la regimul siguranţei rutiere, reţinând aproape 2.000 de permise de conducere şi retrăgând peste 500 de certificate de înmatriculare auto.

În urmă activităţilor desfăşurate în trafic, poliţiştii au aplicat 23.104 de amenzi şi avertismente privind circulaţia pe drumurile publice, dintre care 176 pentru consum de alcool şi 8.240 pentru viteză neregulamentară, au reţinut 1.994 de permise de conducere, dintre care 240 pentru consum de alcool şi 655 pentru viteză şi au retras 534 de certificate de înmatriculare auto.

De asemenea, în această perioada au fost prinse în flagrant 509 persoane, pentru 82 fiind luate măsuri preventive, iar 46 de persoane care erau urmărite au fost depistate de poliţişti. În plus, poliţiştii au confiscat bunuri în valoare de 350.472 de lei.

În perioada minivacanţei de Sfânta Maria, aproape 10.000 de poliţişti au desfăşurat activităţi în teren, pentru asigurarea liniştii şi ordinii publice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *