Uncategorized

Amendaţi pentru comerţ ilicit ! Poliţişti au verificat societăţi comerciale dar şi persoane fizice

Nu mai puţin de 20 de societăţi comerciale şi persoane fizice care care comercializează diferite bunuri, au verificat în ultimele zile poliţiştii de la Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Aceştia au vrut să se asigure că cetăţenii sunt protejaţi împotriva comerţului ilicit şi că marfă pe care o cumpărară nu este contrafăcută.

“Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au desfăşurat , la sfârşitul săptămânii trecute, mai multe activităţi pentru prevenirea, descoperirea şi combaterea faptelor ilicite care se comit în domeniul evaziunii fiscale şi pentru prevenirea şi combaterea contrafacerii de mărfuri. În urmă unor controale efectuate la sfârşitul săptămânii trecute poliţiştii din cadrul au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 10 000 de lei” arată reprezentanţii Inspectoratului judeţean de Poliţie Maramureş.

Mai mult în urmă acestor verificări pe lângă amenzile aplicate poliţiştii au confiscat şi marfă pentru care nu s-au putut prezenţa documente de provenienţă.

 

 

 

 

 

foto:arhiva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *