Administratie

ALESI FARA ATRIBUTII – Ciceu intarzie sa le dea de lucru noilor vicepresedinti ai Consiliului Judetean (VIDEO)

FOTO: Emil Marinescu si Gabriel Zetea (c) eMM.roVezi VIDEO
Cei doi vicepresedinti ai Consiliului Judetean Maramures sunt fara atributii, desi si-au inceput oficial activitatea in cadrul institutiei de doua saptamani. Seful administratiei maramuresene e cel care ar fi trebuit sa le traseze sarcinile, insa acesta a explicat ca a amanat o decizie, pentru a permite constituirea comisiilor de specialitate formate din alesii judeteni.

Conservatorul Zamfir Ciceu sustine ca intentioneaza sa le dea de lucru vicepresedintilor incepand din aceasta saptamana. El a mentionat ca asteapta ca social-democratul Gabrile Zetea sa se intoarca dintr-o delegatie facuta in Bucuresti si ca urmeaza o discutie alaturi de acesta si de liberalul Emil Marinescu, pentru a stabili directiile de lucru.

„In buna masura, sarcinile pe care le avea domnul Marinescu vor fi pastrate, si in plus inca cateva, iar domnul Zetea va avea, cel mai probabil, domeniile pe care a activat celalalt vicepresedinte (n.n. Calin Matei). Dar, urmeaza sa discutam in concret, punctual. Domnul Zetea se va ocupa de o buna parte din cultura, sport, ceea ce inseamna coordonarea unor servicii din subordinea Consiliului Judetean – cele uzuale pentru buna functionare a institutiei, evident”, a aratat Ciceu, pentru eMaramures.

Zetea si Marinescu au fost desemnati vicepresedinti ai forului administrativ maramuresean in baza intelegerilor facute la nivelul USL si dupa un vot derulat in plenul Consiliului Judetean. Liberalul isi continua practic activitatea pe functie, fiind la inceputul celui de-al treilea mandat la varful institutiei. In schimb, social-democratul Gabriel Zetea este proaspat intrat in executiv, venind de pe pozitia de consilier. 

FOTO: Emil Marinescu si Gabriel Zetea (c) eMM.ro

Sursa: Camelia Tocaci