Politica

ALEGERI IN PDL – Vezi cine vrea sa devina prim-vicepresedinte al PDL

Cristian Preda, Theodor Baconschi, Dorin Florea, Mihai Stanisoara si Cezar Preda candideaza pentru functiile de prim-vicepresedinte al PDL, au declarat surse din PDL, aratand ca printre candidatii pentru functia de vicepresedinte sunt Cristian Boureanu si Silviu Prigoana.

Potrivit surselor citate, pentru functiile de vicepresedinte si-au depus candidatura Cristian Boureanu, Raluca Turcan, Anca Boagiu, Sulfina Barbu, Radu F. Alexandru, George Scripcaru, Traian Igas, Mircea Hava, Florin Popescu, Andreea Paul.

De asemenea, tot in cursa pentru functia de vicepresedinte a PDL se mai afla Sebastian Bodu si Cezar Preda, care candideaza si pentru postul de prim-vicepresedinte, Gheorghe Tinel, William Brinza, Alin Tise, Cristian Petrescu, Marian Jean Marinescu, Petru Luhan, Costica Canacheu, Constantin Ostaficiuc, Alin Trasculescu, Irinel Cristu.

Potrivit surselor citate, pentru functia de secretar general al PDL s-a inscris Gheorghe Flutur.

Democrat liberalii se vor reuni pe 30 iunie in sedinta Conventiei Nationale Extraordinare in care isi vor alege noua conducere si noul presedinte al partidului.
In cursa pentru functia de presedinte al PDL s-a inscris doar Vasile Blaga.

Sursa: Mediafax