Politica

ALEGERI – Dragnea spune ca obiectivul sau este PSD, dar nu exclude ca ar fi interesat de funcţia de premier

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri seara, ca obiectivul sau este castigarea alegerilor locale si parlamentare de PSD, insa, nu a exclus ca, dupa scrutinul din 2016, sa fie interesat si de funcţia de premier.

“Obiectivul meu pentru anul 2016, unul dintre obiective, este pregatirea partidului pentru cele doua scrutine importante alegerile locale si alegerile parlamentare”, a declarat, la Antena 3, Liviu Dragnea, intrebat daca odata ce va ajunge presedintele PSD va viza si funcţia de premier.

La insistenţele moderatorului privind interesul sau pentru ocuparea funcţiei de premier, din 2016 incolo, Dragnea a spus: “Nu stiu, sa ajungem acolo. Nu o sa spun ca ma intereseaza, nici nu o sa spun ca nu ma intereseaza. Calculul meu este PSD”.

Dragnea a mai afirmat ca un astfel de calcul ar fi abordare gresita, adaugand ca important este ca PSD sa castige alegerile locale si parlamentare din anul 2016.

“Cred ca ar fi o abordare gresita sa imi fac eu calcule pentru 2017 sau 2018. Cel mai important este ca la finalul anului viitor sa fim partidul castigator al alegerilor, dupa care se pot face foarte multe calcule. Pana atunci, niciun calcul”, a mai comentat presedintele interimar al PSD si unic candidat la sefia partidului.

Sursa: Mediafax