Comunitate

ALEGERI – BALOTAJ – Ultimele ore de campanie pentru candidatii la Primaria Miresu Mare

 Ioan Maties (c) eMM.ro
 Virgil Pruna (c) eMM.ro

Aproape 4.000 de alegatori sunt asteptati la urne duminica, 24 iunie, in comuna maramureseana Miresu Mare. Ei isi vor desemna noul primar abia intr-un tur doi de scrutin, avand in vedere ca in 10 iunie s-a ajuns la balotaj. Pentru cei doi candidati aflati in cursa – Virgil Pruna si Ioan Maties – orele de campanie sunt numarate. Sambata dimineata, la ora 7.00, ei trebuie sa puna punct propagandei si sa astepte ca electoratul sa ia o decizie in privinta votului.

La alegerile de acum doua saptamani, fiecare dintre ei au inregistrat cate 968 de voturi valabil exprimate. Pruna, care este primar in functie, are sustinerea USL pentru o candidatura, in timp ce Ioan Maties este reprezentantul PDL in aceasta competitie electorala.

Reprezentantii Prefecturii au anuntat ca buletinele de vot in vederea scrutinului au fost deja tiparite si ca ele vor fi tinute sub paza militarizata pana la impartirea in sectiile de votare.

Alegerile de duminica sa vor desfasura dupa tiparul clasic. Accesul la urne va fi permis intre orele 7.00 si 21.00, dupa care se va trece la numaratoarea sufragiilor exprimate. Componenta Biroului Electoral de Circumscriptie Miresu Mare va fi similara cu cea din 10 iunie.

Sursa: L.C.