112

ALCOOL – Un tanar de 23 de ani din Baia Mare si-a infipt un cutit in inima (VIDEO)

Vezi VIDEO
Imagini de groaza astazi la pranz in Baia Mare. Un tanar in varsta de 23 de ani a fost salvat de medici in ultima clipa dupa ce si-a infipt cutitul direct in inima. Baimareanul a fost dus la spital si a intrat direct in sala de operatie. La ora 11.30 s-a primit un apel disperat ca in zona Craica (strada Pasunii, in dreptul imobilului cu numarul 3), un tanar care a consumat bauturi alcoolice a pus mana pe un cutit pe care si l-a infipt in piept.

Un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta Maramures a fost trimis imediat la locul incidentului. Cand au vazut starea critica a tanarului s-a chemat in ajutor si echipajul de terapie mobila intensiva SMURD. Cu eforturi disperate medicii au reusit sa il stabilizeze iar victima a fost transportata la UPU a Spitalului Judetean de Urgenta Baia Mare. Aici tanarul a fost dus direct in sala de operatie deoarece lama cutitului i-a atins cordul.

Politistii baimareni au deschis o ancheta pentru a stabili exact ce s-a intamplat. Se pare ca baimareanul de 23 ani a consumat bauturi alcoolice si apoi s-a luat la cearta cu mai multe rude. Atunci ar fi pus mana pe cutit si sub privirile acestora si l-a infipt in inima.

Se pare ca nu este la primul incident de acest gen. Vecinii sustin ca si in trecut acesta s-ar mai fi automutilat.

Sursa: Vasile Dale