Politica

Alături de tineri ! Deputatul Viorica Cherecheş alături de tinerii liberali la Şcoala Memoriei “Gheorghe I. Brătianu”

 Timp de două zile, tineri liberali din întreaga ţară s-au aflat în Maramureş, la Sighetu Marmaţiei, la cea de-a X-a ediţie a Şcolii Memoriei “Gheorghe I. Brătianu”.
”Un eveniment deosebit care a adus tinerii în jurul nostru. Dacă nu vom avea tinerii şi, spun eu, femeile în jurul nostru, nu vom reuşi niciodată să aducem Partidul Naţional Liberal acolo unde îi este locul. Prin schimbul de idei între seniorii şi tinerii partidului, se pregăteşte o viitoare generaţie de politicieni “‘ a spus deputatul Viorica Cherecheş.
Tinerii au dezbătut teme interesante şi constructive şi au avut parte de o veritabilă lecţie de istorie în timpul vizitei la Memorialul Victimelor Comunismului şi al Rezistenţei.
Este al zecelea an în care liberalii se întâlnesc la Sighet. Tema acestei ediţii a fost „Relaţia dintre intelectualitate şi oamenii politici”.
Evenimentul este organizat de Institutul de Studii Populare – fundaţia oficială a Partidului Naţional Liberal – şi de Societatea Liberală, în parteneriat cu Centrul Martens pentru Studii Europene, fundaţia oficială a Partidului Popular

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *