Actualitate

AGRESIUNE – Cu un cutit de transat carne a fost atacat ”pestele” unei prostituate din Baia Mare

O reglare de conturi a avut loc in plina strada, chiar pe bulevardul Bucuresti din Baia Mare, iar putin a lipsit ca aceasta sa se incheie tragic. Jandarmii au intervenit rapid insa, impiedicand o varsare de sange. Scandalul a avut loc, in weeken, in fata unui restaurant din zona, iar in el a fost implicat un trio exploziv.

Victor Dorel C. de 32 de ani din Baia Mare, si-a luat de mana concubina, Catalina C., in varsta de 22 ani, cu domiciliul in localitatea Coltau, iar asa s-au dus sa il intalneasca pe un anume Raj G., in varsta de 29 ani. Barbatii au inceput sa se certe, iar la un momentat baimareanul i-a tras cateva scatoalce peste cap cetateanului de etnie roma.

La un moment dat, Victor Dorel C. a scos si un cutit cu dimensiunea de 18 cm., cu care l-a amenintat pe Raj. Motivul agresiunii a fost, potrivit informatiilor obtinute de jandarmi, faptul ca, in mod repetat persoana agresata, ii lua banii ”castigati” din practicarea prostitutiei, concubinei sale. Cand i-a vazut pe oamenii legii, baimareanul a aruncat cat colo cutitul si a incercat sa fuga, dar a fost prins, iar in prezent, Victor Dorel C. este cercetat pentru savarsirea infractiunii de port ilegal de arma.

Dosarul cu actele premergatoare a fost predat Parchetului de pe langa Judecatoria Baia Mare, pentru continuarea cercetarilor.
Sursa: I.O.