Anunturi - Informatii Utile

AGENDA – Se intampla la Biblioteca Judeteana „Petre Dulfu” din Baia Mare in perioada 28 septembrie – 2 octombrie

Luni, 28 septembrie, incepand cu ora 14.00, in Holul Mare al Bibliotecii Judetene „Petre Dulfu”, are loc vernisajul expozitiei artistilor fotografi din Romania si China, intitulata „Romania si China pitoreasca”. In cadrul expozitiei vor fi prezentate publicului iubitor de fotografie din Baia Mare o selectie de 40 de imagini realizate de artistii fotografi din Romania si China. Expozitia, organizata in parteneriat cu Biblioteca Judeteana ”Petru Dulfu” din Baia Mare, sub patronajul Consiliului Judetean Baia Mare si al Primariei din Baia Mare, va ramane la dispozitia publicului vizitator pana in 9 octombrie, in zilele de lucru intre orele 08:00 – 19:00, accesul fiind gratuit.

Marti, 29 septembrie, la ora 13.00, Sala de conferinte a bibliotecii baimarene gazduieste Conferinta internationala „Diplomatia culturala in sprijinul comunitatilor romanesti”, in parteneriat cu Centrul de Cercetare si Documentare Baia Mare al Academiei Romane, Asociatia Culturala „Familia Romana”, Revista „Familia Romana”.

Miercuri, 30 septembrie, incepand cu ora 11, in Salonul Artelor, Inspectoratul Scolar Judetean Maramures, in colaborare cu Biblioteca Judeteana „Petre Dulfu” Baia Mare, organizeaza Consfatuirile cadrelor didactice, avand ca tema „Educatia nonformala prin activitati educative extrascolare, in palat si cluburi ale copiilor”.

Sursa: Emm