GHID - AGENDA ZILEI

AGENDA – Se intampla la Biblioteca Judeteana „Petre Dulfu” din Baia Mare in perioada 26-31 octombrie

Luni, 26 octombrie, incepand cu ora 14.00, in Sala de conferinte, Liga Distributista Romana „Ion Mihalache” in colaborare cu Asociatia Euroarmonia si Biblioteca Judeteana „Petre Dulfu” organizeaza la conferinta „Noua Economie si marile provocari ale lumii contemporane”. Invitat: Ovidiu Hurduzeu, scriitor si critic social, dr. in literatura franceza si stiinte umaniste al Universitatii Stanford, California.
 
Miercuri, 28 octombrie,
de la ora 12.00, in Sala de conferinte, Centrul Judetean al Elevilor in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean si Biblioteca Judeteana „Petre Dulfu” organizeaza alegeri in Consiliul Judetean al Elevilor si seminarul intitulat „Dezvoltare personala prin proiecte educationale”. In aceeasi zi, de la ora 13.00, in Salonul Artelor, Centrul „Pentru voi” organizeaza conferinta de finalizare a proiectului „Alege-ti meseria”.

Joi, 29 octombrie, incepand cu ora 10.00, Sala de conferinte gazduieste seminarul „Consolidarea dialogului social pentru cresterea implicarii partenerilor sociali si ONG-urilor in politicile ce vizeaza ocuparea si incluziunea sociala”., in organizarea Uniunii Generale a Industriasilor din Romania in colaborare cu Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice – Departamentul pentru Dialog Social si AJOFM Maramures.

Vineri, 30 octombrie, de la ora 9.00, in Sala de conferinte are loc Conferinta internationala „Traditie si inovatie. Unitate si diversitate in context european” – editia a 2-a, 30-31 octombrie 2015 este organizata de Facultatea de Litere – Departamentul Filologie si Studii Culturale, specializarea Etnologie a Universitatii Tehnice Cluj-Napoca – Centrul Universitar Nord Baia Mare. Proiectul este realizat cu sprijinul Consiliului Local Baia Mare si Consiliului Judetean Maramures.

Sursa: Emm