Sanatate

ADVERTORIAL – Recuperare medicala prin kinetoterapie la Clubul Sportiv Spa&Wellness DruRelax

 Foto: Clubul Sportiv Spa&Wellness DruRelax - Tautii Magheraus
 Foto: Drurelax Baia Mare

Suferiti de afectiuni ce necesita recuperare medicala prin kinetoterapie? Suferiti de afectiuni ale aparatului locomotor, cardio-vascular sau respirator, de boli reumatice, neurologice, metabolice sau de maladii congenitale? La Clubul Sportiv Spa&Wellness DruRelax gasiti personal calificat care va asigura de recuperare medicala prin kinetoterapie.

Kinetoterapia este gimnastica medicala ce se defineste ca terapie prin miscare, efectuata prin programe de recuperare medicala care urmaresc refacerea unor functii diminuate sau cresterea nivelului functional in diverse afectiuni. Consta intr-un ansamblu de tehnici si metode combinate diferit, in functie de fiecare persoana in parte si afectiunea pe care o prezinta.

Ca o completare la kinetoterapia clasica necesara, va oferim:

– Gimnastica respiratorie in salina cu sare adusa de la Praid. In Romania, s-au obtinut rezultate favorabile pentru urmatoarele afectiuni respiratorii tratate: astm bronsic infectios si alergic, bronsita astmatiforma, traheobronsita cronica, sinuzita maxilara, polipoza faringiana, amigdalita cronica, insuficienta respiratorie restricitiva, emfizem pulmonar.

Hidro-kinetoterapie in jacuzzi cu apa dulce.

– Hidro-kinetoterapie in jacuzzi cu apa sarata de la Ocna Sugatag indicata in urmatoarele afectiuni: stari de oboseala prelungite, stress, afectiuni musculare, articulare si artrita, afectiunile reumatismale, artroze si preartoze (artroza genunchiului, soldului, umarului, cotului, mainilor), osteoporoza algica a coloanei vertebrale, spondiloze (cervicala, dorsala, lombara, forme simple, fara complicatii neurologice), nevralgii lombosciatice, deficit functional, stari dupa entorse, fracturi, luxatii ale membrelor, tratate ortopedic,circulatie periferica deficitara, activitati in conditii de frig si umezeala, meteosensibilitate etc.

Pe langa aparatele din cabinetul nostru, avem si aparatura performanta ce executa proceduri de electroterapie, enumerand intreaga gama de curenti de inalta, medie si joasa frecventa, ultrasunet si laser. Combina este achizitionata de la BTL, companie ce se situeaza intre primii cinci producatori de aparatura medicala din lume.

Spa&Wellness DruRelax, pe panta de la Dura
Tautii Magheraus, strada 3, numarul 40
Program
Luni-Vineri: 11.30 – 17.30
Pentru programari, ne puteti suna la 0731.00.57.23 sau puteti veni la clubul sportiv.
Sursa: Advertorial