Afaceri - Economic

ADVERTORIAL – Piscina de la Complexul Romanita, o oaza de relaxare si racoare langa Baia Mare (VIDEO)

Foto: piscina Romanita - drum Recea - Baia MareVezi VIDEO
O piscina noua si moderna a fost inaugurata, azi – 4 iulie, in cadrul Complexului Romanita, de la iesirea din Recea. Cei care isi doresc multa distractie, un bronz de invidiat, dar si cateva ore de relaxare le pot avea dupa un drum de numai 7 kilometri, pe soseaua care leaga Baia Mare de Cluj.

Managerul Complexului Romanita, Sanda Roman, a declarat ca investitia a fost planuita cu atentie, pentru ca s-a dorit crearea unei oaze de racoare tocmai bune pentru zilele toride. Sanda Roman a mai spus ca pe langa ambianta placuta, clientilor li se ofera preturi rezonabile.

“Este o piscina semiolimpica, incalzita, si o piscina pentru copii. Clientii nostri au posibilitatea sa isi rezerve locuri in baldachine. Intrarea este 25 de lei pe parcursul intregii zile. Se servesc cocktailuri aromate”, a preciat administratorul complexului.

Un bilet de intrare la piscina din Complexul Romanita, valabil toata ziua, costa 25 de lei, iar in pret este inclus si sezlongul. Cei care doresc sa se rasfete pot inchiria baldachine cu 100 de lei. 

Foto: complex Romanita - drum Recea - Baia Mare

Cei prezenti nu au rezistat tentatiei, mai ales ca afara mercurul din termometre a depasit 33 de grade Celsius, iar imediat dupa inaugurare au sarit in piscina ca sa se racoreasca. Primii clienti s-au declarat incantati de atmsofera si servicii. “E foarte frumos, chiar imi place. E ceva nou, distractia e super si ii astept si pe ceilalti sa vina. Piscina e foarte buna, racoroasa, e super!”, a spus unul dintre clienti. O alta tanara s-a declarat incantata. ”Pot sa spun ca e locul preferat de acum inainte!”, a spus ea.

Pe timpul zilei, distractia va fi asigurata de DJ-ii cunoscuti, iar seara, de la ora 21.00, se vor organiza petreceri langa piscina. Programul de functionare la piscina Complexului Romanita este intre orele 8.00 si 20.00 in fiecare zi a saptamanii.

Foto: complex Romanita - drum Recea - Baia Mare

Sursa: Advertorial