Actualitate

ADVERTORIAL – “Dumbravita Verde”, editia a II-a – actiune de ecologizare organizata de UAC

Foto: Dumbravita Verde - UACIn perioada 23-27 iulie, va avea loc cea de-a doua editie a actiunii de educatie si ecologie ”Dumbravita Verde”. Organizatorul evenimentului este Asociatia Nemus, organizatie nonguvernamentala prin care Universal Alloy Corporation isi pune in practica politica de implicarea in comunitate si responsabilitate corporatista.

Acest proiect urmareste ecologizarea raurilor si a cat mai multor zone din comuna Dumbravita prin angrenarea tinerilor din cele sase localitati ale comunei intr-o actiune de voluntariat.

50 de tineri din cele sase sate ale comuniei Dumbravita vor avea posibilitatea sa participe la aceasta actiune, in urma careia vor invata ce inseamna voluntariat si cum trebuie sa se organizeze si sa desfasoare munca in echipa in asa fel incat sa fie eficienti si sa aiba cel mai bun randament in atingerea obiectivului propus.

Actiunea de ecologizare se va desfasura pe parcursul a 5 zile dupa un program prestabilit. La finalul proiectului, fiecare participant va primi un premiu si o diploma de participare care vor fi inmanate in cadrul unei ceremonii festive.

Partea logistica si premiile sunt asigurate de catre UAC – Universal Alloy Corporation.

Actiunea se desfasoara in parteneriat cu Scoala Dumbravita, director Mariana Manea.
Sursa: Advertorial