Actualitate

ADVERTORIAL – Catalin Chereches reales de baimareni cu 86,32%!

Catalin CherechesCu o prezenta nemaiintalnita in ultimii 20 de ani la vot, de aproape 50%, baimarenii l-au reconfirmat pe Catalin Chereches in postura de primar al municipiului Baia Mare, cu un scor de 86,32 %, cel mai mare din tara la nivelul municipiilor resedinta de judet! Cu toate ca ar fi putut anunta procentul inca dupa prima ora a inchiderii sectiilor de votare, edilul baimarean a preferat sa astepte, anuntand abia in zorii zilei de 11 iunie 2012, rezultatul oficial.

Aveti mai jos declaratiile la cald dupa numararea voturilor de catre Biroul Electoral de Circumscriptie.

Catalin Chereches, primarul municipiului Baia Mare:
„Vreau sa le multumesc baimarenilor din Baia Mare pentru participarea exemplara pe care au avut-o. A fost o diferenta foarte consistenta intre ceea ce a insemnat pana acum participarea la vot si participarea la aceste alegeri. Este vorba de o diferenta de aproximativ 10.000 de voturi, ceea ce inseamna ca baimarenii sunt oameni care au inteles responsabilitatea civica, responsabilitatea sociala si ne-au onorat cu votul lor. Ca sa intram intr-o zona pragmatica a rezultatelor, USL pentru Consiliul Local Baia Mare a castigat 65,79 % dintre voturi, obtinand majoritatea in acest for, iar eu am obtinut 86,32 % din voturile liber exprimate. Vreau sa le multumesc baimarenilor pentru ca mi-au oferit posibilitatea sa fiu primul la nivelul municipiilor resedinta de judet din tara, avand scorul cel mai mare si acest lucru ma onoreaza, dar ma si obliga. Sunt, daca nu ma insel, aproape 20.000 de voturi in plus fata de ce am obtinut acum un an si e important sa constientizez acest lucru si sa vedem cum impreuna, noi, aceasta mare familie a baimarenilor, putem sa ducem mai departe planurile pe care le avem pentru municipiul Baia Mare si sa dezvoltam orasul nostru. Le multumesc baimarenilor ca in aceasta campanie, care a fost mai degraba una civica decat electorala, mi-au oferit o lectie de demnitate, de respect, de civism si cred ca un politician trebuie sa stie sa asculte ceea ce cetateanul ii expune. Pentru mine, acesta este un angajament, pentru ca am o mare onoare sa fiu in slujba cetatenilor si a orasului in care m-am nascut, am crescut si traiesc!”

Catalin Chereches

Mircea Ursache, presedinte PSD Maramures
„Ceea ce vedeti scris pe bannerul de pe sediul PSD Maramures s-a adeverit: Victoria continua in Maramures, a fost inceputa de actualul primar care isi redobandeste pozitia, de data asta pentru un mandat de patru ani. Catalin Chereches a mai facut un pas in formarea performantei individuale, sustinut de un Consiliu Local unitar care a inteles exact nevoile municipiului Baia Mare. Ceea ce se intampla astazi in Maramures, cu victoria covarsitoare la nivelul Primariei Baia Mare, inseamna noul in politica maramureseana dupa multi ani de negura, de zbucium”.

Catalin Chereches

Radu Stef, presedintele PNL Maramures
„Acest scor obtinut de Catalin Chereches a confirmat din nou faptul ca avem un primar care a confirmat si pana acuma si va confirma in continuare”.

Dumitru Matei, presedinte PSD Baia Mare, viceprimar
„Lucrez de peste un an cu Catalin si dupa ce am vazut cum gandeste si ce face i-am spus: trebuie sa fii cel mai bun din Romania. S-a dovedit acum ca este cel mai bun din tara. Pentru Baia Mare si pentru Maramures este un nou inceput. Ii doresc succes si voi fi in continuare alaturi de el”.

Catalin Chereches

Zamfir Ciceu, presedintele CJ Maramures
„Vreau sa il felicit din tot sufletul pe Catalin ca a reusit sa obtina ceea ce era previzibil, cel mai bun scor dintre toate municipiile resedinta de judet, aspect care pe noi ne onoreaza, iar pe el il obliga sa fie cel mai bun in continuare”.
Sursa: Advertorial