Comunitate

ADMITERE LICEU – REPARTIZARE – Vezi la ce liceu din Maramures s-a intrat cu media cea mai mare

Foto rezultate bacalaureat3.853 de elevi de clasa a VIII-a au fost repartizati in dupa-amiaza zilei de vineri, 13 iulie, in liceele din Maramures, in timp ce 96 de candidati au ramas pe dinafara. Desi prima etapa a repartizarii computerizate de anul acesta trebuia sa se desfasoare, conform graficului stabilit, abia sambata, oficialii de la minister au devansat procedura.

Cei aproape 4.000 de elevi maramureseni care au finalizat anul acesta ciclul gimnazial au fost introdusi in baza de date, iar softul realizat de minister i-a repartizat in licee, in functie de mediile obtinute si de optiunile exprimate. Parintii, dar si elevii pot afla la ce liceu au fost repartizati intrand pe site-ul ministerului.

Click aici pentru rezultatul de la repartizarea in licee din Maramures…..
Rezultatele pot fi vizualizate in ordine alfabetica sau dupa media de admitere a candidatilor.

O singura eleva din Maramures a avut media de admitere la liceu 10, ea fiind admisa la Colegiul National “Gheorghe Sincai” din Baia Mare – specializarea matematica-informatica. Urmatorii candidati, in functie de media de admitere, au fost admisi la Colegiul National “Dragos Voda” din Sighetu Marmatiei, Colegiul National “Gheorghe Sincai” si Colegiul National “Vasile Lucaciu”, la diferite specializari.

La polul opus, cea mai mica medie cu care un candidat a intrat la liceu a fost 3,51, elevul fiind admis la liceul din Borsa, la profil real. Cu note la fel de mici, sub 4.00, s-a intrat si la Colegiul Tehnic de Transporturi Baia Sprie, Colegiul Tehnic “Transilvania” Baia Mare, Liceul Tehnologic Repedea sau Colegiul Tehnic “Aurel Vlaicu” Baia Mare.

Aceasta a fost prima etapa a repartizarii computerizate a elevilor de gimnaziu in licee. Listele cu absolventii repartizati vor fi afisate in 15 iulie in unitatile de invatamant gimnaziale, iar luni, 16 iulie, acestea vor fi puse si la avizierele liceelor din judet. Urmatoarea etapa de repartizare va avea loc in data de 23 iulie.
Sursa: Gabriela Kuhajda