Administratie

ADMINISTRATIE – SCHIMBARE – O prima inlocuire are loc in Consiliul Local Sighetu Marmatiei

In sedinta de azi, 23 iulie, a Consiliului Local Sighetu Marmatiei, care este programata sa inceapa la ora 13.00, urmeaza sa aiba loc o prima modificarea in structura forului administrativ. Astfel, pe ordinea de zi figureaza un proiect de hotarare prin care se constata incetarea de drept a mandatului de consilier local a lui Gheorghe Ioan Codrea, ales pe listele USL. In locul acestuia este propus Petru Rednic, care urmeaza sa fie validat tot in sedinta de azi a forului administrativ.

Pe ordinea de zi a Consiliului Local Sighetu Marmatiei mai figureaza si un proiect de hotarare vizand validarea unor mandate de consilier local, in cauza fiind vorba despre alesii democrat-liberali Traian Dacian Ghent, Ioan Grigore Mihalca si Petru Tomsa.

De asemenea, se va mai vota pentru desemnarea reprezentantului Consiliului Local Sighetu Marmatiei ca membru in Adunarea Generala a ADI – Maramures in mandatul 2012 – 2016, respectiv a reprezentantilor in componenta Comisiei pentru vanzarea spatiilor comerciale sau de prestari servicii si in Consiliul de administratie si Consiliului etic din Spitalul Municipal.

CITESTE SI:

Sursa: I.O.