Politica

ACUZATII – Victor Ciorbea a fost audiat la parchet, dupa o plangere a unui fost coleg din PNTCD

Victor Ciorbea in Baia MareFostul premier Victor Ciorbea a fost audiat, astazi, 28 iunie, la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ), in cazul unei plangeri formulate de un fost coleg al acestuia din PNTCD, potrivit unor surse judiciare. El s-a prezentat in jurul orei 11.00, la sediul Parchetului instantei supreme, insotit de sotia sa, care este avocat, si timp de mai bine de doua ore a dat o declaratie in fata anchetatorilor.

Surse judiciare au declarat ca la Parchetul instantei supreme exista un dosar pe numele fostului premier Victor Ciorbea, constituit in urma depunerii unei plangeri la adresa acestuia, fara a preciza ce obiect are aceasta.

La iesirea din sediul Parchetului instantei supreme, Victor Ciorbea a spus ca s-a prezentat in calitate de avocat si a zambit cand a fost intrebat in legatura cu existenta vreunui dosar pe numele sau.

Intrebat cum poate avea si calitatea si de avocat si pe cea de parlamentar, acesta le-a spus jurnalistilor sa studieze mai aprofundat legea.

Sursa: Mediafax