Actualitate

ACTUALIZARE – SINUCIDERE – Tanar din Baia Mare gasit spanzurat in parcul municipal (GALERIE VIDEO)

Vezi VIDEO
Vezi VIDEO editat
Cativa baimareni iesiti la plimbare, in seara zilei de azi, 20 iunie, in parcul municipal au avut parte de o priveliste greu de uitat. Acestia au dat cu ochii de un tanar care atarna fara suflare de creanga unui copac, iar imediat au anuntat oamenii legii. La fata locului au sosit echipele de ancheta ale Politiei Municipiului Baia Mare, care au reusit sa identifice victima in baza actelor pe care le avea asupra sa. Barbatul gasit spanzurat este din Baia Mare, iar, din verificari, s-a stabilit ca si-a pus capat vietii dupa ce a fost parasit de iubita.

O poveste de iubire a unui tanar de 19 ani cu o fata din Baia Mare s-a incheiat tragic, deziluziile din dragoste determinandu-l pe baiat sa isi incheie socotelile cu viata. El a scris un bilet de adio in care si-a explicat gestul, insa pentru parinti notitele acestuia nu au facut decat sa le rascoleasca si mai tare sentimentele, mai ales ca s-au gandit ca i s-ar fi putut intampla ceva rau, de trei zile neavand nicio veste despre el.

La inceputul saptamanii, baimareanul a plecat de acasa fara sa ii spuna nimic mamei. Era prea abatut, iar aceasta se pare ca nu a dorit sa il supere si mai tare. Pana azi, 20 iunie, nu a primit nicio veste de la el. Spre seara insa, a fost anuntata ca baiatul ei nu mai este printre cei vii, fiind gasit atarnand intr-un streang improvizat din sireturile de la pantofi. Macabra descoperire a fost facuta in jurul orei 17.00 de o familie iesita sa se plimbe in natura, chiar in apropiere de sediul Ocolului Silvic Baia Mare.

Decesul se pare ca s-a intamplat de o zi sau doua, insa anchetatorii nu au exclus nici varianta ca, din cauza caldurilor mari, corpul sa fi intrat in putrefactie mai repede. Cristian Vigh din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Baia Mare a declarat ca “la prima examinare a cadavrului nu s-au gasit urme de violenta, insa pentru stabilirea exacta a cauzei mortii trupul neinsufletit a fost depus la morga in vederea efectuarii necropsiei”.

Cei care s-au aflat in parc in momentul gasirii tanarului au fost socati, neintelegand gestul extrem al acestuia. “Ceva suparare mare l-o fi determinat sa faca asta“, a spus unul dintre cei iesiti la aer curat.
Sursa: Anca Popescu