Comunitate

ACTUALIZARE – NEREGULI – Banner interzis de BEJ, amplasat la intrarea in localitatea Dragomiresti (VIDEO)

Banner (c) eMM.roVezi VIDEO
Vezi VIDEO editat
Un banner electoral cu mesajul ”Orice am avea in plan, noi votam cu Mircea Man” si pe care s-au imprimat siglele mai multor partide (PDL, UNPR, UDMR, PRM, Partidul Verde, PP-DD), dar si a Uniunii Social Liberale a fost observat astazi, 10 iunie, la intrarea in Dragomiresti dinspre Rozavlea. Asta cu toate ca Biroul Electoral Judetean a decis, in 7 iunie, indepartarea acestor panouri, pentru ca “incalca deontologia electorala”.

Biroul Electoral de Circumscriptie Judeteana nr. 26 Maramures a somat toate primariile sa indeparteze bannerele electorale care au in continut “semnele electorale ale altor partidelor politice care nu sustin candidatura lui Mircea Man”. In Dragomiresti insa, un astfel de banner se gaseste si astazi, la intrarea in localitate.

Primarul orasului, Vasile Iusco, sustine ca a aflat de la reporterii eMaramures despre existenta bannerului in localitatea pe care o administreaza.

“Eu nu am stiut nimic. Am fost plecat de miercuri pana aseara tarziu la Cluj, pentru ca am niste probleme de sanatate. Nu stiu cine si cum l-a pus. Probabil a profitat cineva de adapostul intunericului si care avea un interes”, a declarat primarul.

Acesta a spus ca asteapta o instiintare de la BEJ pentru a da jos panoul, desi exista deja o decizie in acest sens emisa de Biroul Electoral Judetean, in 7 iunie. 

CITESTE SI:

Sursa: Andrei Gherghel