Actualitate

ACTUALIZARE – FOC – Scandal cu foc dupa un incendiu pe bulevardul Decebal din Baia Mare (VIDEO)

Vezi VIDEO
Un apartament de pe bulevardul Decebal a luat foc astazi dupa-amiaza, 4 iulie, la fata locului fiind trimise echipaje ale ISU Maramures. Locatarii blocului in care a izbucnit incendiul, panicati din cauza fumului dens care a cuprins intreaga scara, au anuntat evenimentul si au cerut ajutor. In momentul in care pompierii au intervenit la fata locului, au gasit o femeie care avea nevoie de asistenta medicala din cauza fumului inhalat, dar si o stare conflictuala intre membrii familiei in care a fost semnalat evenimentul.

Incendiul nu a fost unul de amploare, pentru ca au ars patul si o perdea din geam. In urma cercetarilor preliminare, s-a stabilit ca focul a fost provocat chair de unul dintre locatari in urma unei dispute.

Starea de tensiune s-a mentinut in aer, la fel ca si fumul degajat de materialele textile aprinse, pentru ca, deranjati de prezenta camerei video, doi tineri au bruscat cameramanul eMaramures care filma de pe spatiul public. A fost nevoie de interventia politiei pentru calmarea spiritelor.

Incendiul a izbucnit intr-un apartament situat la etajul sase al unui bloc de pe bulevardul Decebal.
Sursa: I.O.