Actualitate

ACTUALIZARE – CAUTARI – O batrana din Ilba nu mai este de gasit nicaieri din zori (GALERIE VIDEO)

Vezi VIDEO
Vezi VIDEO editat
Pompierii au fost chemati in dimineata zilei de azi, 18 iunie, la Ilba, dupa ce li s-a semnalat ca o persoana s-ar fi inecat in fantana unei gospodarii. Acestora li s-a spus ca o femeie in varsta nu mai este de gasit nicaieri, iar baiatul ei presupune ca s-ar fi aruncat in put, mai ales ca a amenintat ca isi va pune capat vietii intr-un asemenea mod. La fata locului a fost trimis un echipaj de interventie al Detasamentului de Pompieri Baia Mare, care s-a apucat sa goleasca fantana de apa. Dupa mai bine de o jumatate de ora, s-a ajuns la fund, iar un membru al echipei a coborat cu o lanterna, dar nu a gasit nimic. In zona au venit si politistii, iar acum se desfasoara o actiune de cautare a batranei.

Vecinii au spus ca femeia, care locuieste impreuna cu fiul ei, era destul de bolnava si se deplasa cu dificultate, astfel incat se indoiesc ca ar fi putut merge prea departe de casa. Ei au mai aratat ca nu stiu sa fi fost probleme in familie, dar au auzit ca batrana are in plan sa se sinucida. Autoritatile au fost alertate dimineata de catre rudele femeii dupa ce femeia a disparut. “O zis ea ca de cate ori veneam pe aici, o zis ea ca n-a sta mult. N-am bagat-o in seama. Era bolnava si acum dimineata am inteles ca a disparut”, a declarat un vecin.

Pompierii din Baia Mare au cautat-o pe femeie in fantana in care se presupune ca ar fi cazut ori s-ar fi aruncat. In ciuda eforturilor, aceasta nu a fost de gasit.

“Se presupunea ca este in fantana, pe fund. Am realizat un dispozitiv cu motopompa la furtune. Am scos apa, am dat de fund si n-am gasit nimic. Nicio victima. Politia este in masura acum ca sa stabileasca ce s-a intamplat”, a declarat Laurentiu Petruca, din cadrul ISU Maramures.

Actiunea de cautare va fi reluata de catre autoritati probabil maine, 19 iunie, asta daca rudele nu vor reusi sa dea de urma batranei pana atunci.
Sursa: Andrei Trif