Actualitate

ACTUALIZARE – ANCHETA – Masina unui politist din Borsa a fost incendiata de o mana criminala

O masina marca Audi a fost incendiata in Borsa, concluzia specialistilor implicati in investigatie fiind ca “actiunea a fost provocata voluntar, asadar este vorba de o mana criminala”. Masina era folosita de un politist de la Serviciul de Ordine Publica din cadrul Politiei Borsa, insa apartine fratelui acestuia, care este plecat la munca in strainatate.

Surse informate sustin ca politistii borseni au deja un cerc de suspecti si ca la aceasta ora se efectueaza ceretari pentru depistarea incendiatorului, ancheta fiind “monitorizata de Inspectoratul Judetean de Politie Maramures”.

ACTUALIZARE: Oficialii IPJ Maramures au venit cu lamuriri precizand ca se efectueaza cercetari dupa ce azi, 25 iulie, la ora 03.49, au fost informati despre incendiul la masina lui Onofrei S., de 29 de ani, din localitatea Suceava. ”La fata locului s-a deplasat o echipa operativa din cadrul Politiei Orasului Borsa si un echipaj din cadrul I.S.U. Maramures – Subunitatea Borsa. Acestia din urma au localizat si stins incendiul. In urma incendiului au fost distruse elemente ale caroseriei autoturismului si in compartimentul motorului, valoarea pagubelor fiind estimata la aproximativ 10.000 lei”, au aratat reprezentantii inspectoratului.

De asemenea, politistii au aratat ca, tot azi noapte, la ora 02.00, Politia a fost sesizata prin 112 despre faptul ca, la locuinta unui cetatean din Moisei, Petru I., de 56 de ani, a izbucnit un incendiu. La fata locului s-a constatat ca o stiva de cherestea de rasinoase, in volum de aproximativ 20 mc, amplasata in spatele anexelor gospodaresti, ardea, incendiul fiind localizat si lichidat ulterior de catre formatiunea de pompieri din Borsa. Valoarea prejudiciului cauzat este de 8.000 lei. Politistii efectueaza in prezent cercetari pentru a se stabili imprejurarile in care a avut loc incendiul.
Sursa: Catalin Vischi