Actualitate

ACTUALIZARE – ACCIDENT – Un copil care cersea in intersectia Bucuresti cu Unirii a fost lovit de o dubita (GALERIE VIDEO)

 Foto: accident bulevardul Bucuresti - Baia Mare (c) eMaramures.ro
 Foto: accident bulevardul Bucuresti - Baia Mare (c) eMaramures.ro

Vezi VIDEO
Vezi VIDEO editat
Un accident de circulatie s-a produs azi, 28 iunie, pe bulevardul Bucuresti, pe sensul spre strada Culturii, victima fiind un copil care cersea in intersectia McDonalds. Micutul a tasnit in strada printre masini fara sa se mai uite in stanga si dreapta, fiind surprins si accidentat de o autoutilitara incarcata cu produse din carne. Evenimentul rutier a avut loc la cativa metri de trecerea de pietoni, in dreptul magazinului Cozac. Un conducator auto aflat inaintea autoutilitarei a reusit sa il evite in ultimul moment pe copil, dar soferul dubitei nu a mai avut ce sa faca.

Copilul a suferit leziuni la cap si la o mana, insa a fost constient in urma impactului, norocul sau fiind ca autoutilitara nu avea viteza. La fata locului au intervenit reprezentantii Serviciului Judetean de Ambulanta si cei ai Politiei Rutiere. Soferul le-a explicat oamenilor legii ca l-a surprins pe copil in momentul in care acesta era in cadere.

“In timp ce ma indreptam in sus, pe bulevard, un copil o traversat. Prima masina l-o evitat, s-a impiedicat si atunci o venit la mine sub masina. Eu l-am atins, dar copilul s-o ridicat si o fugit”, a spus barbatul de pe dubita, Claudiu Grosan.

Tot el a fost cel care a sunat la 112 sa anunte accidentul, precizand ca l-a vazut pe copil cu sange si a stiut ca e ceva grav. Medicii de la ambulanta l-au preluat pe micut, la fata locului venind si mama acestuia, iar apoi l-au transportat pentru ingrijiri medicale la Spitalul Judetean Baia Mare.

In urma primelor investigatii la fata locului, agentul principal Andrei Bonte de la Biroul Rutier Baia Mare a declarat ca “soferul unui Ford Transit, care circula pe bulevardul Bucuresti, in momentul in care a ajuns la intersectia cu bulevardul Unirii, in zona de preselectie, a suprins si accidentat un minor care s-a angajat in traversare prin loc nepermis si fara sa se asigure”.

Politistii l-au testat pe soferul autoutilitarei in vederea stabilirii alcoolemiei, dar rezultatul a fost negativ.
Sursa: Ioana Osan