Actualitate

ACTUALIZARE – ACCIDENT – Scuterist adus in stare grava la Spitalul Judetean Baia Mare

Un scuterist a fost adus in seara zilei de azi, 19 iunie, la Spitalul Judetean de Urgenta din Baia Mare dupa ce a fost implicat intr-un eveniment rutier pe DN1C, la iesire din Recea. Un echipaj al SMURD Maramures l-a preluat de la locul accidentului in jurul orei 19.30. Barbatul, in varsta de 42 de ani, s-a dezechilibrat pe drum drept, a cazut si s-a lovit cu fata de caldaram, avand nevoie de ingrijiri medicale.

Cauza evenimentului a fost evidenta pentru echipajul SMURD ajuns la locul faptei, pentru ca scutersitul duhnea a alcool in momentul in care a fost ridicat de pe carosabil. Pacientul, care a suferit multiple contuzii la cap, a fost preluat de personalul medical de urgenta si dus in sectia UPU a spitalului.

ACTUALIZARE: Accidentul a avut loc pe DN1 C, intre localitatile Satulung si Lapusel. In timp ce Sorin M., de 42 de ani, din Recea, posesor al cursului de legislatie rutiera, conducea mopedul pe acostamentul din pietris al drumului, a pierdut controlul si s-a rasturnat pe partea dreapta, in directia lui de mers.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a conducatorului care fost transportat la spital. Conducatorul mopedului nu a putut fi testat cu aparatul alco-test, motiv pentru care i s-au recoltat probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.
Sursa: I.O.