Actualitate

ACTUALIZARE – ACCIDENT RUTIER – Doua persoane ranite in urma unui accident, la intrare in Recea (GALERIE VIDEO)

Foto Accident la intrare in Recea (c) eMM.ro 
Foto Accident la intrare in Recea (c) eMM.ro 

Vezi VIDEO
Vezi VIDEO editat
Patru masini au fost implicate intr-un accident care a avut loc astazi dupa-amiaza, 21 iulie, aproape de intrarea in localitatea Recea. Totul se pare ca a pornit de la manevra gresita a unui sofer de taxi care nu a acordat prioritate in momentul in care a incercat sa intre in parcarea unui local din zona. Taximetrul a fost izbit in plin, iar alte doua masini au fost acrosate, dintre care si o Ambulanta. In urma accidentului, doua persoane au fost transportate la spital, una dintre ele suferind traumatisme toracice.

Incalcarea uneia dintre regulile de baza in circulatie, respectiv cea a prioritatii, a dus la ranirea a doua persoane, dar si la producerea unor pagube materiale importante, dupa ce patru autoturisme au fost serios avariate in urma unui accident produs la intrarea in Recea.

Soferul unui taxi Dacia Logan nu a acordat prioritate unui Fiat in momentul in care a incercat sa vireze stanga pentru a intra in parcarea unui local din zona si a fost lovit in plin de masina care circula regulamentar inspre Baia Mare. 

Foto Accident la intrare in Recea (c) eMM.ro

Fiatul a fost proiectat ulterior in alte doua masini, un alt taximetru si o Ambulanta. In urma accidentului, doua persoane au fost ranite, fiind transportate la spital de catre un echipaj SMURD. Potrivit primelor informatii, soferita din Fiat a suferit traumatisme toracice.

“Accidentul s-a produs pe drumul european 58. Au fost implicate patru autovehicule, unul dintre taxiuri a virat la stanga fara sa se asigure, intrand in coliziune cu autoturismul Fiat care circula pe drumul prioritar. In urma coliziunii, au rezultat doua victime care au fost transportate la Spitalul Judetean Baia Mare pentru ingrijiri medicale”, a declarat reprezentantul SPR Maramures.

ACTUALIZARE: Politistii au precizat ca Iosif B., de 45 ani, din Baiut, conducea un autoturism dinspre localitatea Recea iar la km 145, la intrarea in parcarea unui restaurant de pe partea stanga a directiei sale de deplasare, a efectuat virajul la stanga, fara sa se asigure insa. Autoturismul sau a intrat in coliziune cu un alt autovehicul, condus regulamentar din sens opus, de Anamaria K., de 63 ani, din Baia Mare.

Conducatoarea auto a fost ranita grav si transportata la spital pentru ingrijiri medicale.

In urma coliziunii, fiecare din cele doua autoturisme a fost proiectat in alte doua autovehicule si s-a produs o ciocnire in lant. In coloana de pe D.N 1 C, in spatele masinii care a virat neregulamentar la stanga, se afla si o ambulanta, care transporta doi bolnavi. Acestia au fost preluati ulterior si transportati in localitatea de domiciliu, fara ca viata sau integritatea fizica sa le fi fost puse in pericol.

Conducatorii auto au fost testati cu aparatul alco-test, cu rezultat negativ in toate cazurile. In cauza continua cercetarile la finalizarea carora se va propune solutia legala corespunzatoare.
Sursa: Andrei Gherghel