Actualitate

ACTUALIZARE – ACCIDENT – O soferita neatenta a facut praf Volkswagenul unui baimarean in intersectia bulevardelor Unirii si Bucuresti (VIDEO)

 Accident McDonalds (C) eMM.ro  Accident Mcdonalds (c) eMM.ro
 Accident Mcdonalds (c) eMM.ro  Accident Mcdonalds (c) eMM.ro

Vezi VIDEO
Un accident de circulatie s-a petrecut astazi, in jurul orei 11.00,  la intersectia bulevardelor Unirii si Bucuresti. O soferita aflata la volanul unei Dacii Logan a trecut pe culoarea rosie a semaforului si a lovit frontal un Volkswagen care circula regulamentar. Din fericire, conducatorii auto au scapat nevatamati, insa masina condusa de barbat a fost grav avariata. O echipa de la descarcerare s-a deplasat la fata locului pentru a degaja carosabilul.  

Potrivit martorilor, femeia circula pe bulevardul Unirii cand a intrat in intersectie fara sa observe culoarea rosie a semaforului. Pe bulevardul Bucuresti, se deplasa regulamentar un baimarean, la volanul unui Volkswagen. Soferita l-a luat in plin, in mijlocul intersectiei, facandu-i praf caroseria in partea frontala.

“Am venit pe verde, doamna a venit pe rosu si a intrat direct in mine”, a spus baimareanul Raul Rat, multumit insa ca a scapat nevatamat.

Primele cercetari ale politiei atesta drept cauza a accidentului neacordarea de prioritate, soferita Daciei Logan fiind cea care se face vinovata pentru producerea accidentului, soldat, din fericire, doar cu pagube materiale.

“Din primele cercetari se pare ca soferul autoturismului Dacia Logan, circuland pe bulevardul Unirii dinspre strada Progresului si ajungand la intersectia cu bulevardul Bucuresti nu respecta semnificatia semaforului electric aflat in functiune, intrand in coliziune cu un autoturism marca Volkswagen Bora condus regulamentar pe bulevardul Bucuresti. In urma accidentului, au rezultat doar pagube materiale”, a declarat Claudiu Indre, agent principal in cadrul Biroului Rutier Baia Mare.

Circulatia in zona s-a desfasurat cu dificultate timp de aproximativ douazeci de minute, dupa care o echipa de la descarcerare a intervenit pentru a scoate cele doua autoturisme din intersectie, cat si pentru a degaja carosabilul de resturile ramase in urma impactului.
Sursa: Andrei Gherghel