Actualitate

ACTUALIZARE – ACCIDENT – Motociclist ranit in fata magazinului Maramuresul din Baia Mare (GALERIE VIDEO)

 FOTO: Accident de motocicleta (c) eMM.ro
 FOTO: Accident de motocicleta (c) eMM.ro

Vezi VIDEO
Vezi VIDEO editat
Un accident de circulatie s-a produs astazi, 26 iunie, in cursul dupa-amiezii, pe bulevardul Unirii din Baia Mare, chiar in fata magazinului Maramuresul. Un motociclist s-a accidentat dupa ce a intrat in coliziune cu un autoturism care rula in aceeasi directie de mers cu el. Potrivit martorilor, motociclistul se indrepta, la fel ca soferul, inspre catedrala.

Acestia au precizat ca barbatul de pe vehicul a incercat sa schimbe banda, dar nu a observat autoturismul si a intrat direct in el, lovindu-se apoi de carosabil. Coliziunea nu a fost  foarte violenta, dar chiar si asa motociclistul a fost ranit avand nevoie de ingrijiri medicale.

La volanul masinii s-a aflat un tanar de 20 ani, care, desi e tanar, a aratat ca are experienta la volan, deoarece conduce de doi ani. El a explicat ca l-a vazut pe motociclist, dar ca nu a reusit sa evite impactul.

„Am condus pe banda a doua si motociclistul, care era pe prima banda, a incercat sa depaseasca masina si a intrat in mine, in aripa din spate, si a cazut jos. Nu avea viteza dar nu s-a asigurat cand a vrut sa depaseasca. El nu m-a vazut si a intrat direct in mine”, a declarat tanarul sofer.

In urma accidentului, motociclistul a cazut din saua vehiculului pe care il conducea si a suferit leziuni. El a fost preluat de un echipaj din cadrul Serviciului Judetean de Ambulanta. Din fericire, casca de protectie l-a ferit de leziuni la nivelul capului.

„Am constatat ca un motociclist care rula dinspre bulevardul Bucuresti inspre strada Progresului nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulatie, intrand in coliziune cu un autoturism. In urma impactului a rezultat vatamarea corporala a motociclistului”, a declarat agentul de politie Adrian Farcas.

Cei doi conducatori auto nu au fost testati la locul accidentului pentru a se vedea daca au consumat bauturi alcoolice. Analizele vor fi facute la spital iar in paralel politistii vor continua cercetarile pentru a stabili masurile care se impun ulterior accidentului rutier.

FOTO: Accident de motocicleta (C) eMaramures.ro
Sursa: Andrei Gherghel