Actualitate

ACTUALIZARE – ACCIDENT IN LANT – Trei masini avariate, dupa o coliziune produsa la intrarea in Baia Mare (GALERII VIDEO si FOTO)

 Foto: accident Clubul Vacarilor - Recea (c) eMaramures.ro
 Foto: accident Clubul Vacarilor - Recea (c) eMaramures.ro

Vezi GALERIE FOTO
Vezi VIDEO
Vezi VIDEO editat
Trei masini au fost grav avariate in dimineata zilei de azi, 11 iulie, pe drumul care leaga Recea de Baia Mare. Autoturismele au fost implicate intr-un carambol, in urma caruia circulatia pe DN1C s-a desfasurat pe o singura banda pentru ca bucati din caroserie au fost imprastiate pe carosabil pe o distanta de circa 30 de metri. Accidentul in lant s-a produs in apropierea sensului giratoriu de la intersectia bulevardului Bucucuresti cu strada Europa din Baia Mare. Evenimentul rutier a fost inregistrat inainte de ora 9.00, cauza cea mai probabila fiind viteza prea mare a unuia dintre soferi. In urma carambolului, o persoana aflata intr-una din masini a fost transportata la spital.

Potrivit martorilor, accidentul a fost provocat de un Peugeot, care a intrat intr-un autoturism Citroen, proiectandu-l apoi intr-un Logan aflat regulamentar in trafic. Din informatiile de la fata locului a rezultat ca o singura persoana, aflata in Peugeot, a suferit leziuni, aceasta fiind transportata la spital, chiar daca ranile nu sunt foarte grave.

“Circulam in coloana si asta din spate nu a pastrat distanta. El a venit cu viteza, l-a lovit pe astalalt si el ne-a lovit pe noi. Masina mea nu e lovita foarte tare dar aia din mijloc si cealalta sunt lovite mai tare”, a spus conducatorul auto al Loganului. Soferul prins in mijloc s-a ales cu pagube destul de insemnate. “Domnul cu Peugeotul a intrat in mine, atata stiu. Cred ca avea viteza. A venit si ne-a lovit in plin. Masina e facuta sandvich”, a spus el.

Accidentul a ingreunat circulatia la intrare in Baia Mare. Politia se afla in zona pentru verificari, doua masini fiind serios avariate. Cei trei soferi au fost testati la locul incidentului si s-a dovedit ca barbatul aflat la volanul Loganului a consumat alcool.

“Conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest. Soferul din prima masina avea 0,17 mg/l alcool pur in aerul expirat. Ceilalti conducatori auto nu au consumat bauturi alcoolice”, a declarat Gheorghe Onisei, agent in cadrul Serviciului Rutier Maramures.
Sursa: Andrei Gherghel