Actualitate

ACTUALIZARE – ACCIDENT – Femeie descarcerata dupa o coliziune auto, la iesire din Baia Mare spre Sacalaseni (GALERIE VIDEO)

 Foto: accident de circulatie - Unirii, Baia Mare (c) eMaramures.ro
 Foto: accident de circulatie - Unirii, Baia Mare (c) eMaramures.ro

Vezi VIDEO
Vezi VIDEO editat
O persoana a ramas incarcerata in masina in urma unui accident de circulatie care a avut loc azi, 23 iunie, pe bulevardul Unirii din Baia Mare, la iesirea spre Sacalaseni. In evenimentul rutier a fost implicat un BMW si un Ford Focus, care au intrat in coliziune la mica distanta dupa trecerea cu calea ferata. Impactul a fost violent si unul dintre pasageri, pe partea caruia s-a produs impactul, a ramas blocat intre fiare, fiind nevoie de interventia celor de la descarcerare. Imediat dupa scoaterea din masina, victima a fost preluata de un echipaj medical de urgenta si transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare. Accidentul s-a produs din cauza ca unul dintre soferi nu a acordat prioritate de trecere.

Impactul a fost violent si o femeie din masina Ford Focus, inmatriculata in Italia, a fost ranita. Ea a ramas blocata intre fiare, fiind nevoie de interventia celor de la descarcerare. Imediat dupa scoaterea din masina, victima a fost preluat de un echipaj medical de urgenta si transportat la Spitalul Judetean de Urgenta. Potrivit celor de la SMURD Maramures, in momentul in care a fost extrasa din caroseria distrusa, femeia era in stare stabila.

Foto: accident de circulatie - Unirii, Baia Mare (c) eMaramures.ro

Soferii autoturismelor au suferit leziuni minore, dar nu au necesitat internarea, ambii ramanand la locul accidentului pentru declaratii. Politistii au inceput investigatiile pentru a lamuri imprejurarile in care a avut loc coliziunea. De asemenea, i-au testat pe conducatorii auto in vederea stabilirii alcoolemiei, in cazul ambilor rezultatul fiind negativ.

Agentul principal Darius Achim, din cadrul Biroului Politiei Rutiere Baia Mare, a declarat ca accidentul a fost cauzat de nerespectarea regulilor de circulatie. BMW-ul, inmatriculat MM-81-WTX, rula dinspre Baia Mare spre Sacalaseni, la un moment dat, de pe o straduta laterala, i-a aparut brusc in fata Ford-ul si nu a mai putut sa il ocoleasca.

Foto: accident de circulatie - Unirii, Baia Mare (c) eMaramures.ro

“Deplasati la fata locului, am gasit un autoturism Ford cu numere de Italia, care pe fondul neacordarii prioritatii de trecere a patruns in intersectie de pe o artera secundara si a acrosat un autoturism inmatriculat in Maramures. In urma impactului, a rezultat o victima care a ramas incarcerata”, a declarat oficialul Politiei Rutiere.
Sursa: Andrei Trif