112

ACTUALIZARE – A DISPARUT FARA URMA – O familie din Baita isi cauta cu disperare fiica de 16 ani

O minora in varsta de 16 ani a disparut fara urma de la domiciliul din Baita. Parintii sunt cei care au alertat politia si de atunci o cauta fara incetare.
Anamaria Miklos (16 ani) a plecat de acasa in cursul noptii de sambata spre duminica (26/27 septembrie 2015). Tatal fetei a declarat pentru Emaramures.ro ca sambata seara s-au culcat si minora era acasa.

„Dimineata cand ne-am trezit nu mai era in camera ei. Am cautat-o peste tot, insa nu am reusit sa o gasim. Luni dimineata am mers la Politia Tautii Magheraus si am facut sesizare. Politistii au dat-o in urmarire generala. Am aflat ca a fost la Sarbatoarea Castanelor cu un baiat in varsta de 23 ani din Preluca. Au cautat-o politistii si la domiciliul baiatului insa nu au gasit-o. Amandoi au telefoanele mobile inchise. Ne este frica sa nu fi plecat din tara amandoi. Stim ca tanarul are o sora in Germania. Mai grav este ca se pare ca acesta mai are si alte probleme cu legea”, a spus tatal fetei.

Pe pagina de socializare, prietenii familiei din Baita au distribuit pozele celor doi cu urmatorul mesaj: „Prieteni, poate ajutam o mama sa isi gaseasca fata… Daca o vedeti pe strada insotita sau nu de tipul din poza va rog sa sunati la tel 0756.589690 la orice ora. Tipul racoleaza fete si le da la combinatii…asta ca sa ma exprim la fel ca politia… Va rog nu ezitati…”

Actualizare:
Cei doi au fost gasiti astazi intr-un apartament de pe strada Paltinisului. Fata si cu tanarul sunt in acest moment la Politia Municipiului Baia Mare, unde sunt audiati. Parintii fetei sunt si ei la politie.

Sursa: Vasile Dale