Actualitate

Actualizare 3: Trei crime în Baia Mare şi o persoană în comă, la spital

Poliţia este în alertă, după ce trei persoane ar fi fost ucise în Baia Mare, prin înjunghiere.

Într-unul din cazuri, o ceartă a izbucnit într-o familie care locuieşte pe strada Dulfu, iar soţia l-ar fi omorât pe soţ cu un ciocan, după ce bărbatul ar fi atacat-o cu un cuţit. Femeia se află în comă, la spital.

O tânără a sunat la 112, după ce şi-a găsit ambii părinţi într-o baltă de sânge, poliţiştii şi medicii intervenind imediat la faţa locului.

“Politia municipiului Baia Mare a fost sesizata prin 112, azi, in jurul orei 13.00, de către o tânără, cu privire la faptul că și-a găsit ambii părinți in stare de inconștiență, in apartamentul lor din Baia Mare. La fata locului s-a deplasat echipa de cercetare și ambulanta, care au constatat că bărbatul este decedat, prezentând urme de violență, iar soția acestuia a fost transportată si internată in stare grava la spital”, precizează poliţiştii.

 Soţ şi soţie, găsiţi morţi în apartament

În cel de-al doilea caz, un alt cuplu, soţ şi soţie, au fost găsiţi morţi în casă, prezentând urme de violenţă. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi fac verificări.

“Am fost sesizați că într-un apartament din Baia Mare au fost găsite 2 persoane decedate, un bărbat și o femeie, care prezintă urme de violență. Colegii s-au deplasat la fața locului și desfășoară verificări”, precizează poliţiştii.

În ambele cazuri se fac cercetari, sub coordonarea procurorilor de caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *