Anunturi - Informatii Utile

ACTUALIZARE 2 – VITAL – Lucrari de cuplare a retelei noi de distributie, in 14 octombrie, in Baia Mare

SC Vital SA va intrerupe furnizarea apei potabile miercuri, 14 octombrie, in intervalul orar 09.00 – 18.00, pentru executarea unor lucrari de cuplare a retelei noi de distributie din municipiul Baia Mare. Vor fi afectati de lipsa apei potabile consumatorii de pe strazile: Victoriei (de la intersectia cu strada Iuliu Maniu pana la intersectia cu strada Ion Luca Caragiale), Independentei nr. 6, 8, 10, 12.

Lucrarile executate fac parte din cadrul Programului Operational Sectorial de Mediu, contractul de lucrari MM-CL-08 “Reabilitarea si extinderea rezervoarelor de apa, a statiilor de pompare, a retelei de distributie si a retelei de apa uzata in Baia Mare Vest”.
Pe perioada executarii lucrarilor pot aparea disfunctionalitati in furnizarea apei: lipsa presiune, apa cu turbiditate ridicata. Aceste disfunctionalitati nu vor fi de durata iar in momentul stabilizarii debitului, apa va putea fi consumata cu incredere, ca si pana in prezent.

Societatea Vital SA solicita intelegere din partea utilizatorilor pentru disconfortul creat atat pe strazile mai sus mentionate cat si pe cele invecinate cu acestea.Totodata, rugam toti consumatorii afectati de aceasta intreruperea a apei sa isi asigure necesarul de apa pentru perioada mentionata.

Pentru informatii suplimentare sau alte sesizari , utilizatorii pot suna la Dispeceratul SC Vital SA. Tel. 0262-212550; 0262-215150, *1,*2.  Va multumim pentru intelegere.

ACTUALIZARE: Tot azi, 14 octombrie, intre orele 09.00 si 15.00, nu vor avea apa la robinete sighetenii din cartierul Constructorului, str.Mihai Eminescu (str.Dr.Ioan Mihalyi de Apsa si Gheorghe Doja), pentru ca se face cuplarea la reteaua noua.

ACTUALIZARE 2 – Baimarenii care locuiesc pe strazile Codrului si Mihai Eminescu, precum si UAC Dumbravita nu vor avea apa azi, 14 octombrie, pana la ora 15.00, din cauza unor lucrari care se efectueaza la reteaua electrica de la Statia de Pompare.

De asemenea, locuitorii de pe strazile Privighetorii si Dealul Crucii din Baia Mare vor ramane fara apa, tot pana la ora 15.00, din cauza unei conducte sparte.

Sursa: SC Vital SA