Actualitate

ACTUALIZARE 2 – ACCIDENT – Un medic s-a izbit cu masina de un cap de pod din Cavnic (GALERII VIDEO si FOTO)

Foto: accident Cavnic (c) eMaramures.roVezi GALERIE FOTO
Vezi VIDEO
Vezi VIDEO editat
Un sofer in varsta de aproximativ 60 de ani, care rula intr-un VW Tuareg pe directia Budesti – Cavnic, a pierdut controlul autoturismului si s-a izbit de un cap de pod, in urma accidentului de circulatie avand nevoie de ingrijiri medicale. Evenimentul rutier a avut loc in seara zilei de azi, 20 iulie, in zona fostei brutarii din Cavnic, la aproximativ un kilometru mai sus de centrul orasului.

Conducatorul nu a mai putut controla directia masinii, a intrat in derapaj si apoi a intrat direct intr-un cap de pod. In urma impactului, barbatul s-a izbit cu capul de parbriz in ciuda faptului ca airbaul a mai amortizat din soc. El a suferit leziuni deschise la cap, insa a fost gasit constient de catre medicii de la Ambulanta care s-au prezentat la locul accidentului penru a-i acorda inrijiri medicale. In schimb, VW-ul a fost puternic avariat, acesta incalecand practic capul de pod in care s-a oprit.

Un echipaj al Politiei Cavnic s-a prezentat la fata locului pentru investigatii, care sunt in curs. Din primele informatii a reiesit ca la volanul masinii s-ar fi aflat Calin Isaiu, medic de familie in Cavnic. El a fost transportat la Spitalul Judetean Baia Mare pentru investigatii suplimentare si pentru tratarea plagilor pe care le-a suferit in urma impactului, insa starea lui este buna.

Politistii nu l-au testat pe conducatorul auto cu aparatul etilotest, iar pentru a stabili daca soferul a consumat bauturi alcoolice sau nu la spital ii vor fi recoltate probe biologice.

Foto: accident Cavnic (c) eMaramures.ro


Sursa: Andrei Gherghel