Actualitate

ACCIDENTE – Un motociclist s-a trantit pe jos pe DN 18 dupa o frana brusca

La Ocna Sugatag, un motociclist a fost implicat intr-un accident de circulatie ce a avut loc duminica, 22 iulie, pe DN 18. Iuliu M., de 29 ani, din Baia Mare, rula cu motocicleta pe directia Baia Mare – Sighetu Marmatiei. Intr-o curba usoara la dreapta, in conditiile in care soseaua era in panta, motociclistul a franat dar a cazut si s-a accidentat usor. In urma accidentului, barbatul a fost transportat la spital unde i s-au acordat ingrijiri medicale si i s-au recoltat probe biologice de sange.

Politistii din Ocna Sugatag au avut de investigat si un alt accident rutier, care s-a produs cu o zi inainte pe un drum comunal din Barsana. O copila de 14 ani din localitate mergea pe un moped cand a lovit un baietel de patru ani. Evenimentul a avut loc pe o portiune de drum in rampa. Adolescenta, fara experienta, nu l-a putut evita pe micut care, nesupravegheat, i-a iesit in fata din spatele unui autoturism parcat pe partea dreapta a drumului.

Baiatul a fost accidentat si transportat pentru ingrijiri medicale la spital unde nu a fost nevoie sa fie internat. Conducatoarea mopedului nu era sub influenta alcoolului, nu purta casca de protectie si nu poseda curs de legislatie. In cauza continua cercetarile urmand ca la finalizare sa se ia masurile care se impun.
Sursa: I.O.